تجلیل مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت از پروفسور فخیمی

سیدعباس عظیمی از استاد حسین فخیمی تجلیل کرد .

به گزارش روابط‌عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت ، عصر پنجشنبه 29 شهریور مراسم تجلیل از استاد پروفسور حسین فخیمی هنرمند پیشکسوت مجسمه سازی و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور سیدعباس عظیمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت ، میثم اخباری مدیر مجموعه فرهنگی کوشک باغ هنر و جمعی از هنرمندان پیشکسوت برگزار شد.

در این مراسم که به همت مجموعه فرهنگی کوشک باغ هنر برگزار شد سیدعباس عظیمی با حضور بر روی صحنه به همراه استادان محبوب عارفی ، حسین پرستار ، محسن آقانباتی و جعفر نجیبی به پاس 65 سال زحمات ایشان در عرصه فرهنگ و هنر با اهدای لوح موسسه و دسته گل از این هنرمند پیشکسوت و مطرح در عرصه بین الملل تجلیل به عمل آورد.

سیدعباس عظیمی ضمن بیان خاطراتی از استاد فخیمی با اشاره به پروژه شهر تندیسان گفت:من از زمانی که استاد فخیمی را می شناسم ایشان دغدغه افتتاح شهر تندیسان را داشته اند و امیدوارم با همت مسئولان این امر مهم به سرانجام برسد.

حسین فخیمی در خرداد 1324 در تهران متولد شد. او مدرک درجه یک هنری دارد و از ابتدای فعالیت مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، در آن عضو بوده است.

بازی‌های کودکی‌اش با گل و خاک بود و علاقه‌اش به هنر مجسمه‌سازی با آفرینش آثاری از همان مواد شروع شد. از سه سالگی طراحی و نقاشی را آغاز کرد. وقتی هفت ساله بود در کارگاهی مشغول به کار شد و در کنار هنر مجسمه‌سازی، خیاطی، نجاری، آهنگری، کفاشی، اتاق‌سازی ماشین و… را نیز فراگرفت. وقتی به کلاس نهم رسید هم درس می‌خواند و هم کار می‌کرد. زمانی که پدر متوجه علاقه‌اش به هنر مجسمه‌سازی شد با رئیس کارگاه موزه مردم‌شناسی صحبت کرد و در سال 41 وارد کارگاه موزه مردم‌شناسی شد. بعد از شش‌ماه اداره کارگاه‌ها را به او واگذار کردند در حالی‌که کمتر از هجده سال داشت.

حسین فخیمی بعد از تحصیلات مقدماتی در دانشکده هنرهای تزئینی به ادامه تحصیل پرداخت. پس از گرفتن مدرک کارشناسی از دانشکده هنرهای تزئینی به اسپانیا رفت، در دانشکده هنرهای زیبای مادرید دانشگاه کمپلتکس، موفق به کسب درجه پرفسوری طراحی مجسمه‌سازی شد و با تقدیرنامه دن‌خوان آوالوس، هنرمند و مجسمه‌ساز مشهور اسپانیایی، به ایران بازگشت. حسین فخیمی در اسپانیا تکنیک‌های مختلف مجسمه‌سازی و کار با سنگ، ‌چوب و برنز را فرا گرفت. همچنین دو مدرک تخصصی گراور و مدال نشان‌سازی را گرفت و دوره‌های ریخته‌گری و کار با ورق طلا را نیز گذراند.

مجسمه تختی، پیکره شش‌ متری سوار بسیجی، طراحی و معماری داخلی یکی از ایستگاه‌های مترو با الهام از موتیف‌های ایرانی، مجسمه ۵/۴متری عروج، طراحی و ساخت پل متحرک شهربازی تهران به شکل سنجابی فانتزی با ارتفاع ۱۱متر و ساخت مجسمه دکتر چمران به ابعاد ۱۲۰ در۹۰ بخشی از آثار استاد فخیمی است.

مجسمه مشهور صلح که در سال ۲۰۰۳میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان نماد جهانی صلح انتخاب شد، یکی از مهم‌ترین و زیباترین آثار اوست. حسین فخیمی این مجسمه را در سال ۱۳۶۴ ساخت. از طرح‌هایی که او پس از بازگشت به کشور پیشنهاد داد، ایجاد کارگاه‌های حرفه‌ای تخصصی مجسمه‌سازی، ریخته‌گری، مدال، نشان و همچنین تلاش پیگیر در راه‌اندازی واحد ارتوپدی و ساخت دست ‌و پای مصنوعی سازمان هلال‌احمر بوده است.

استاد فخیمی 11 سال مشغول ساخت پیکرهای خیام بوده و آن‌ها را از 18 تن سنگ طراحی کرده‌ است.

استاد حسین فخیمی علاوه بر مجسمه‌سازی، به تدریس نیز می‌پردازد و نمایشگاه‌های گوناگونی نیز داشته است.

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

سایر اخبار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا