به گزارش روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، در پی حادثه دلخراش سقوط هلیکوپتر حامل رئیس جمهوری اسلامی ایران و شهادت آیت اله دکتر سید ابراهیم رئیسی و سایر همراهان، موسسه هنرمندان پیشکسوت ضمن عرض تسلیت به مردم ایران اسلامی و به ویژه هنرمندان پیشکسوت، پیام تسلیت استاد داریوش ارجمند پیشکسوت سینما تئاتر و تلویزیون و رئیس هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت را به شرح ذیل منتشر کرد:
انا لله و انا الیه راجعون
شهادت مزد تلاش های خستگی ناپذیر آیت اله سيد ابراهیم رئیسی در طول مسئولیت های او بود.
آرام و متین در ظاهر، ولی پرخروش و جنگنده در باطن، برای خدمت به مردم ایران بود و خستگی را نمی شناخت.او می توانست در پایتخت باشد و وقایع و اتفاقات کشور را از پشت میزش رصد کند، بدون آنکه خطر را به جان بخرد، ولی رئیسی مرد عمل بود.
او و همراهانش با کوله باری از افتخار خدمت به مردم ایران به سوی معبود پر کشیدند.اینجانب به عنوان خدمتگزار و عضوی کوچک از جامعه هنرمندان پیشکسوت، این ضایعه تاسف بار را خدمت تمامی خانواده های محترم شهدای حادثه سقوط هلیکوپتر و مردم عزیز تسلیت عرض می کنم و از خداوند منان درجات متعالی آیت اله رئیسی و همسفرانش را مسئلت دارم.
یادشان همواره گرامی و روحشان قرین رحمت الهی باد.
داریوش ارجمند
رئیس هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
- خبرها
- 1 خرداد 1403
- 10:14 قبل از ظهر
- بدون دیدگاه