عیادت هنرمندان از مدیر پیشکسوت وزارت ارشاد

جمعی از اعضای موسسه هنرمندان پیشکسوت به عیادت مهدی مسعودشاهی رفتند.

به گزارش روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت ، عصر سه شنبه 22 آبان حسینعلی سالاری معاون این موسسه به نمایندگی از سیدعباس عظیمی به همراه استادان: جلیل فرجاد ، رضا بنفشه خواه و محمد فیلی به عیادت مهدی مسعودشاهی از مدیران پیشکسوت ، موفق و تاثیرگذار پیشین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رفتند.

مهدی مسعودشاهی از مدیران پیشکسوت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که از چند روز قبل به علت سکته مغزی در بیمارستان بستری است.

در این دیدار سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت که خود به دلیل بیماری در منزل بستری است، به صورت تلفنی با آقای مسعود شاهی صحبت و جویای احوال وی شد.

بنابر این گزارش ، عظیمی بر ضرورت برنامه ریزی و توجه به مدیران پیشکسوت و تاثیر گذار حوزه فرهنگ و هنر تاکید و اظهار امیدواری کرد که فرای روال معمول کانون بازنشستگان ، در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اتفاقاتی در حوزه نیروی انسانی برای تکریم و دلجویی از همکاران و مدیران بازنشسته و باسابقه شود تا احساس نکنند به فراموشی سپرده شده اند.

مهدی مسعودشاهی از مدیران باسابقه، موثر و پیشکسوت وزارت ارشاد در حوزه های سینمایی و از پایه‌گذاران بنیاد رودکی ، بنیاد سینمایی فارابی ، موسسه فرهنگی و هنری صبا وابسته به صدا و سیما ، مرکز گسترش سینمای مستند ، تجربی و پویانمایی و برگزارکنندهٔ اولین جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم میلاد (۱۳۶۰) بوده است.
دبیر دو دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر ، دبیر یک دوره جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان ، مدیر مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد، مدیرکل نظارت و نمایش سینمایی، و همچنین داوری در چندین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر از جمله مهمترین سوابق و فعالیت های مسعودشاهی می باشد.

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

سایر اخبار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا