عکاس پیشکسوت درگذشت

استاد محمد کوچک‌پور کپورچالی، عکاس پیشکسوت و شناخته‌شده بندرانزلی و‌ عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت، در سن ۷۱ سالگی و پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری دار فانی را وداع گفت.

سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت در پیامی فقدان این هنرمند پیشکسوت را به خانواده ایشان ، جامعه هنرمندان پیشکسوت و اهالی هنر تسلیت گفت. و از خداوند منان برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و آرامش مسئلت داشت.

استاد محمد کوچک‌پور کپورچالی ساعت ۱۱ صبح روز دوشنبه در قطعه هنرمندان آرامستان بندرانزلی به خاک سپرده می‌شود.

استاد کوچک‌پور در طول ۴۰ سال عکاسی علاوه بر گیلان به اکثر استان های ایران و همچنین به برخی کشورها نیز سفر کرد و طبیعت، فرهنگ و آداب و سنن مردم آن مناطق را به تصویر کشید که حاصل آن بیش از ۲۵۰ هزار نگاتیو است که در مجموعه شخصی این عکاس نگهداری می شود.

از استاد کوچکپور چند مجموعه عکس با نام (دریچه سبز) عکسهایی با موضوع اجتماعی و آداب و رسوم مردم گیلان، (گیلان بهشت طبیعت) و (از مه تا دریا) به چاپ رسیده‌است.

استاد کوچکپور علاوه بر جوایز ملی، جوایز جهانی متعددی در مسابقات عکاسی آسیا و اقیانوسیه دریافت کرده بود.

خبر مرتبط:

https://kesvat.ir/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AD-2/

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

سایر اخبار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا