بیستودوم دی سال ۱۳۳8 در خرمآباد به دنیا آمد. او نواختن کمانچه را بهصورت خودآموز و بدون استاد فراگرفت و در سن چهارده سالگی بهطور حرفهای با نوازندگان معروف آن سالها به همکاری میپرداخت.
وی با بزرگان موسیقی ایرانزمین از جمله: رضا سقایی، فریدون شهبازیان، اردشیر کامکار، شهریار فریوسفی، جلیل عندلیبی، جمشید عزیزخانی، علیاکبر شکارچی، تهمورث پورناظری، شاهمیرزا مرادی، هادی منتظری، حشمتالله رشیدی، بهمن اسکینی، حشمت لرنژاد، سیما بینا، ناصر مسعودی، داود آزاد، محمد موسوی، ناصر فرهنگفر، ایرج رحمانپور، حسین فرجی، محمد ملکمسعودی، روحانگیز و… همکاری تنگاتنگ داشته است.
طنین کمانچۀ او نخستینبار در سال ۱۳۴۸ در صفحههای گرامافون «دختر دهاتی» و «کیزه و شو» به خوانندگی بهمن اسکینی ضبط شد. از دیگر آثار او میتوان به کاست و سی.دیهای «تکسوار» به خوانندگی محمد میرزاوندی، «دالکه» به خوانندگی رضا سقایی، «یافته، آرزو و قدیم صیاد» به خوانندگی بهمن اسکینی، «حرف دل» با صدای غلامرضا سبزعلی، «گل باغ» با صدای فضلالله صفاری و «کنسرت موسیقی لری و بختیاری» با صدای سیما بینا اشاره کرد.
در سال ۱۳۶۸ گروه موسیقی «تال» را ثبت کرد و در بهترین سالنهای ایران، اروپا، استرالیا، آسیا و اقیانوسیه به همراه گروهش به اجرای برنامههای مختلف موسیقایی پرداخت.
از این نوازندۀ چیرهدست کمانچه، خواننده و آهنگساز لرستانی آثار متعددی از جمله: تال، شادیانه، چوپی، موسیقی محلی، داغ شقایق، میراث عشق، عشق تو، قسم، یافته، در سوگ آفتاب، کلنجه زرد، گل وَنی، نازارم، کیودار و عزیزدل منتشر شده که مورد اقبال و استقبال عمومی هنردوستان و دوستداران نواهای محلی قرار گرفتهاند. وی در فیلم سینمایی «عروس رومشکان» ساختۀ ناصر غلامرضایی در کنار رضا کیانیان به ایفای نقش پرداخت.
نوع نوازندگی ایشان به شکلی بود که تمام جوانان کشور علاقهمند به این ساز شده و این ساز دوباره در بین جوانان رواج پیدا کرد. وی در بداههنوازی مهارت ویژهای دارد. دریافت چندین لوح تقدیر، دیپلم افتخار، کسب مقام بهترین نوازنده جشنوارۀ سال 1378 با آلبومهای تال، آرزو و یافته در کارنامۀ هنری علیپور به چشم میخورد. تدریس و ضبط موسیقی در تهران و لرستان از دیگر فعالیتهای اوست.
فرجالله علیپور که او را با نام فرج علیپور میشناسند مدرک درجه یک هنری دارد و از سال 1397 عضو مؤسسه هنرمندان پیشکسوت است.