جاوید مجلسی

غلامحسین (جاوید) مجلسی رودی، نوازنده هورن، سال 1328 در تهران متولد شد. او از نخستین نوازندگان تحصیل‌کرده هورن است.
جاوید مجلسی

زندگی‌نامه

هیچ پیش‌زمینه‌ای از موسیقی نداشت. در سال 1341 با ورود به هنرستان موسیقی، ساز هورن را نزد مرتضی حنانه آموخت. ساز مورد علاقه‌اش ترومپت بود، اما با امتحانی که در هنرستان از او گرفتند در نهایت آموختن هورن را آغاز کرد؛ سازی که تا آن زمان هیچ آشنایی با آن نداشت.

حنانه که آن زمان ارکستر فارابی را در رادیو راه‌اندازی کرده بود، او را به آن ارکستر برد. همین موضوع علاقمندی او را به هورن بیشتر کرد و با انگیزه‌ای بیشتر برای پیمودن مسیر مصمم شد. 5 سال بعد از آن نیز در سال 1346 وارد ارکستر سمفونیک تهران شد.

غلامحسین (جاوید) مجلسی رودی، نوازنده هورن، سال 1328 در تهران متولد شد. او از نخستین نوازندگان تحصیل‌کرده هورن است ودر دوران تحصیل از ژوزف (اشجه گولسکی) بسیار آموخت. جاوید مجلسی با بورسیه ارکستر سمفونیک به فرانسه رفت و تحصیلات خود را در آنجا تکمیل کرد. ژرژباریوتو، نوازنده اول هورن ارکستر در فرانسه، دوره عالی نوازندگی را به او آموخت. سال 1358 به تهران بازگشت و همکاری با ارکستر سمفونیک را دوباره آغاز کرد.

او سال‌ها به عنوان مدرس هورن در هنرستان‌های موسیقی مشغول به تدریس بوده است. همچنین برای 5 سال به عنوان معاون ارکستر سمفونیک تهران منصوب شد و در برخی اجراها ارکستر را رهبری کرد.

جاوید مجلسی در دوران فعالیت هنری خود موفق به دریافت مدرک درجه یک هنری شد. این هنرمند در سال ١٣٧٣ به مدت دو سال رهبری و نوازندگی در ارکستری با عنوان رودکی را به عهده داشت. با تأسیس ارکستر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سال ١٣٨٢نیز به مدت دو سال رهبری آن را عهده‌دار بود.

عضویت در ارکستر سمفونیک تهران، رهبری ارکستر سمفونیک تهران، تدریس در هنرستان موسیقی، عضویت در کانون آهنگسازان سینمای ایران، رهبری ارکستر سازهای بادی تهران، داوری جشنواره ملی موسیقی جوان و عضویت در هیأت داوران جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، برخی از فعالیت‌ها و سوابق او در جایگاه موسیقی‌دان است.

او در آثار تولید شده موسیقی ایران در کنار آهنگسازان بسیاری به عنوان نوازنده هورن هنرنمایی کرده است. جاوید مجلسی سه‌تار هم می‌زند و با این ساز نیز آشنایی دارد. در حوزه ساز هورن همگام با پیشرفت روز گام برمی‌دارد و در تدریس نیز از این علم بهره می‌برد.

در چهارمین مراسم «سال‌نوای موسیقی ایران» از او تقدیر شد و تندیس سال‌نوا را دریافت کرد. این هنرمند عرصه موسیقی، از سال1395 به عضویت مؤسسه هنرمندان پیشکسوت درآمد.

سایر هنرمندان

اسکرول به بالا