عیادت مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت از 2 هنرمند

روز گذشته – یکشنبه 25 اردیبهشت ماه- سیدعباس عظیمی ،مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور در منزل استادان ; غلامرضا گمرکی(تهیه‌کننده سینما و خبرنگار صدای خاک) و علی نعمتی ( موسیقیدان) جویای آخرین وضعیت جسمانی آنان شد .

روز گذشته – یکشنبه 25 اردیبهشت ماه- سیدعباس عظیمی ،مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور در منزل استادان ; غلامرضا گمرکی(تهیه‌کننده سینما و خبرنگار صدای خاک) و علی نعمتی ( موسیقیدان) جویای آخرین وضعیت جسمانی آنان شد .

غلامرضا گمرکی از اواخر سال گذشته به علت مشکلات قلبی در بیمارستان بهمن بستری شد و پس از آن در فروردین ماه سال جاری به علت مشکلات نخاعی مجدد در بیمارستان آتیه تحت عمل جراحی نخاع قرار گرفت و در حال حاضرمدتی است در منزل دوران نقاهت را سپری می‌کند.

استاد غلامرضا گمرکی ،همسر محترمشان و سیدعباس عظیمی

مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت در ادامه دیدارهای روز یکشنبه خود به منزل علی نعمتی رفت و از نزدیک جویای حال این هنرمند پیشکسوت موسیقی شد .


علی نعمتی نیز از سال گذشته درگیر بیماری تنفسی شد که با بهبودی حالش در حال حاضر مشغول تدریس موسیقی به علاقه‌مندان این حوزه است.

غلامرضا گمرکی متولد سال 1323 است. نخستین داستان بلند او با نام «گذشت»، در مجله پست ایران درسال ۱۳۴۶ چاپ شد. مهارت‌اش در این حوزه او را به ادامه مسیر ترغیب کرد تا اینکه در سال 1347 نخستین فیلم‌نامه او با نام «میوه گناه» به فیلم تبدیل شد.


او در سال 1380 در فیلم «تارزن و تارزان» به عنوان تهیه‌کننده حضور داشت. «این زن حرف نمی‌زند» اثری مهم دیگری در کارنامه هنری اوست که تهیه کنندگی آن را برعهده داشت؛ این فیلم در سال 1381 تولید شد. «روز روشن» نیز اثربرجسته دیگری از اوست که در آن به عنوان تهیه کننده باحسین شهابی بسمت کارگردان همکاری داشت. در دهه 80 و 90 در 6 فیلم به عنوان تهیه‌کننده حضور داشت.

غلامرضا گمرکی همچنین کارگردان و تهیه‌کننده فیلم کوتاه «مادر» در سال 1350 و تهیه‌کننده فیلم «مرثیه‌ای برای لاله‌زار» در سال 1387 بوده است. او همچنین دستیار کارگردانی فیلم‌هایی چون «افطار خونین» (زندگی‌نامه شهید اندرزگو) و «ایثار» (زندگی‌نامه حاج مهدی عراقی) ( ازفریاد تا ترور) (پایگاه جهنمی ) یوزپلنگ. آقای سانسور و…. را در کارنامه هنری خود دارد.


علی نعمتی متولد سال 1324 است .او به خاطر علاقه‌ای که به موسیقی داشت، بعد از گذراندن دوران ابتدایی وارد هنرستان عالی موسیقی شد. سال 1344 دیپلم گرفت و چند ماه بعد، ضمن این‌که دانشجوی موسیقی نظام بود، وارد ارکستر سمفونیک تهران شد؛ همزمان در ارکستر اپرا هم حضور داشت و نوازندگی می‌کرد. ساز تخصصی او ترومپت بود اما در ارکستر سمفونیک هورن نیز می‌نواخت.

سیدعباس عظیمی ، استاد علی نعمتی و همسر محترمشان

پس از بازنشستگی، به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس رفت و مدیریت بخش موسیقی آنجا را برعهده گرفت. در آن زمان در دانشگاه نیروی انتظامی نیزسرپرست تمام دسته‌های موزیک ایران بود.

موسسه هنرمندان پیشکسوت برای این دو هنرمند پیشکسوت سلامتی آرزومند است.


تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

تحریریه موسسه هنرمندان پیشکسوت

سایر اخبار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا